22.10.2021

Jamekon lokakuun terveiset

Kesä on kääntynyt syksyyn, mutta puunkorjuukelit ovat edelleen olleet suotuisia. Ansaittujen kesälomien jälkeen Jamekolaiset ovat syksyn ahkeroineet korjuun sekä maanmuokkausten parissa koko vahvuudella. Vaikka otsikoinnin perusteella puhutaan lokakuun terveisistä niin lienee kohdallaan peilata hieman menneeseen kevääseen ja kesään, joka on Jamekolle ollut tietyllä tapaa muutoksen aikaa.

Mikael Rosenberg (MTI) on aloittanut Jamekolaisena toukokuussa. Hän vastaa Jamekon operatiivisesta toiminnasta sekä henkilöstöasioista. Mikael siirtyi Jamekolle Stora Ensolta. Stora Enson palveluksessa hän vastasi puunhankinnasta sekä myöhemmin operaatioista niin metsäenergian kuin kuljetustenkin osalta. Ohessa Mikaelin mietteitä ensimmäisistä työkuukausista:

”Olen viihtynyt Jamekolla hyvin ja pidän veljesten tyylistä viedä yritystä eteenpäin. Mikolla, Pekalla ja Jukalla on vahva osaaminen koneurakoinnista sekä yrittäjyydestä. Minä taas pystyn tuomaan pöytään asiakkaan näkemystä työkokemukseni kautta. Näin tuotamme mahdollisimman asiakaslähtöistä palvelua niin sopimuskumppaneille kuin yksityisille metsänomistajille. Lisäksi haluan antaa kiitosta kaikille Jamekolaisille lämpimästä vastaanotosta. On hienoa työskennellä sitoutuneen henkilöstön kanssa, jolla on terve ammattiylpeys työstään.”